Eerlijke kansen ASML/Spectrum Brabant


Project eerlijke kansen – gratis bijles
Initiatief van ASML en Spectrum Brabant


De afgelopen twee jaar hebben veel leerlingen moeite gehad om bij te blijven op school. De pandemie heeft gezorgd voor veel online lessen of zelfs lesuitval. Graag geven wij alle leerlingen een steuntje in de rug om ze te helpen hun school weer op de rit te krijgen!
We willen iedereen de kans bieden om zich in te schrijven voor het project Eerlijke Kansen. Om deze reden is er voortaan nog maar één criteria waar leerlingen aan moeten voldoen. Om in aanmerking te komen voor de bijlessen moeten leerlingen lager dan een 5,5 staan voor het vak waar ze bijles in willen ontvangen. Dit om er zeker van te zijn dat de leerling de bijles echt nodig heeft.
Een leerling kan zich kwetsbaar voelen door het gebrek aan grip op zijn of haar studie. Wij willen ze helpen om zich weer zekerder te laten voelen! Door ze te ondersteunen bij de vakken waar ze moeite mee hebben geloven wij dat we leerlingen een boost aan zelfvertrouwen kunnen geven!
Ook de eindexamenleerlingen kunnen we ondersteunen bij de laatste loodjes tot aan het eindexamen! Zij kunnen zich inschrijven voor speciale online bijles/examentraining. 
Klik hier voor de aanmeldmail bijlessen.
Klik hier voor de aanmeldmail examenleerlingen

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via:
gratisbijles@spectrumbrabant.nl
 

 

Magister
leerlingen/
ouders

Magister
medewerkers

Youtube

Office 365

Simulise
portfolio-
programma

Privacy