Instromen hogere leerjaren schooljaar 2023/2024


Op het Frits Philips bieden we mavo-, havo-, atheneum-, gymnasium-onderwijs aan. Leerlingen die willen instromen op het Frits Philips kunnen contact opnemen met de instroomcoördinator via instromen@fritsphilips.eu
Het aantal plekken dat jaarlijks beschikbaar is voor instromers is beperkt. Wij adviseren daarom om uw kind op meerdere scholen aan te melden. 
Niet reguliere instromers klas 2 en hoger voor schooljaar 2023/2024 
Leerlingen van 't Antoon, Helder en de EOA (Eerste Opvang Anderstaligen, Stedelijk College Eindhoven (SCE) kunnen aangemeld worden in de week van maandag 6 t/m woensdag 8 maart 2023. U kunt hiervoor contact opnemen met de instroomcoördinator. 
Aanmelden reguliere instromers klas 2 en hoger, schooljaar 2023/2024 
Indien u uw zoon of dochter aan wilt melden voor klas 2 of hoger kunt u tussen 8 en 20 mei een formulier opvragen via instromen@fritsphilips.eu.
Het formulier wordt vervolgens op 22 mei verzonden.
Let op: op onze mavo- en havo-afdeling is geen plaats meer om in te stromen. Op onze vwo-afdeling zijn er nog beperkt plaatsen beschikbaar:

Woensdag 24 of donderdag 25 mei wordt u samen met uw kind uitgenodigd bij ons op school om kennis te maken en dit formulier samen door te nemen. Uiterlijk 6 juli krijgt u bericht of er plaats is voor uw kind. 
Voor meer informatie kunt u terecht bij de instroomcoördinator:
mw. Lisa Pieschel-Delsine
instromen@fritsphilips.eu  

Magister
leerlingen/
ouders

Magister
medewerkers

Youtube

Office 365

Bijles systeem Frits Philips

Privacy

Zermelo