Buiten3
Onze school

Werken bij

Op zoek naar een droombaan in het onderwijs? Een baan waarin jij het verschil kunt maken? Voor enthousiaste docenten en andere onderwijsprofessionals staat onze deur altijd open. Op het Frits Philips doen we het samen. Samen met collega’s en ouders ondersteun je onze leerlingen tijdens hun weg naar volwassenheid en een carrière die bij hen past.

In de klas 4

Vacatures

Onze school is een van de drie Eindhovense scholen binnen het Christiaan Huygens College en aangesloten bij de Stichting Eindhovens Christelijk Voortgezet Onderwijs (SECVO). De vacatures op onze school vind je daarom op de website van het Christiaan Huygens Collega.

Stages

Frits Philips is sinds 2021 een erkend leerbedrijf voor OOP (onderwijs ondersteunend personeel). Elk schooljaar hebben we verschillende interessante en uitdagende stageplekken voor studenten van diverse opleidingen.

Stage als docent (OP)

Het Frits is een Trion opleidingsschool. Volg je een opleiding tot docent en wil je graag bij ons op school stage lopen? Vul onderstaand formulier in en mail dit naar schoolopleider Wim van Schijndel.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over stages kun je contact opnemen met onze schoolopleiders.

Schermafbeelding 2022 03 12 om 16 50 16 202x300
Schoolopleider
Roelof Jan Lutken
SDL
Schoolopleider
Wim van Schijndel

Stage Onderwijs Ondersteunend personeel (OOP)

Wat doet een docent als het digibord niet werkt of de printer vastloopt? Waar gaat een leerling naartoe als het in de les even niet gaat? Bij het Frits Philips werken niet alleen goede docenten, maar ook kanjers die ervoor zorgen dat de school soepel draait. 

Daarom hebben we diverse leuke stageplekken in mensen die in een ondersteunende rol in het onderwijs aan de slag willen.

Stages bij het Ondersteuningsteam

Ben jij een derde- of vierdejaars student van de opleiding Social Work, Pedagogiek of Toegepaste Psychologie? Dan hebben we uitdagende stages in het Ondersteuningsteam. Je gaat als leerlingcoach aan de slag met sociaal-emotionele vraagstukken en je begeleidt onze leerlingen met hun studievaardigheden. 

Meer weten? 

Neem dan contact op met Lisa Pieschel-Delsine. Of bekijk de volledige stagevacature op de stagebank van jouw opleiding.