Klasgenoten
Groep 7/8

Maak kennis met ons

We nodigen je van harte uit om langs te komen om kennis te maken met het Frits. We organiseren daarvoor open dagen, informatieavonden, proeflessen en rondleidingen. Of kom samen met je hele klas en je groep 8-leerkracht bij ons langs!

In de klas 5

Open Avond en Open Dag

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool? Kom dan samen met je ouders of andere belangstellenden sfeer proeven op het Frits Philips. Ontdek welke vakken er allemaal worden gegeven, wat er te kiezen valt, wat je mentor allemaal voor je kan betekenen en welke activiteiten er het hele jaar door worden georganiseerd.

Jaarlijks organiseren wij een open avond (vrijdag) en een open dag (zaterdag).

Inschrijven is niet nodig.


Blik op Frits

Elke donderdag (op afspraak)

Zit je in groep 8 en wil je graag met jouw hele klas een kijkje nemen op het Frits Philips? Dat kan! Alle basisscholen uit de regio krijgen aan het begin van het nieuwe schooljaar een uitnodiging om met hun groep 8 klassen een ochtend langs te komen.
Vraag dus aan jouw groep 8-leerkracht of jullie klas zich heeft opgegeven.

De ‘Blik op Frits’ bijeenkomsten voor groep 8 van de basisschool worden wekelijks op donderdagochtend georganiseerd van september tot en met de aanmelddagen in maart.

Meer informatie

Voor meer informatie over Blik op Frits kun je mailen naar Lucien Concincion

441
Coördinator Blik op Frits
Lucien Concincion

Informatieavond met minilessen (november)

Wil je al eerder een kijkje nemen op het Frits? Speciaal voor leerlingen uit groep 8 van de basisschool organiseren we elk schooljaar in november een minilesavond. Je volgt op die avond 3 minlesjes van vakken die je zelf mag uitkiezen. Je ouders of verzorgers kunnen ondertussen een informatieronde bijwonen. Aanmelden voor deze avond is niet nodig, je kunt je gewoon melden in de aula aan het begin van de avond.

De avond begint om 18:30 uur (inloop vanaf 18:15) en eindigt om 21:00 uur.


Proeflessen Frits Junior groep 8 (november)

Wil jij alvast een paar échte lessen volgen? Op twee woensdagmiddagen n november voel je hoe het is om een brugklasser op het Frits Philips te zijn. Je volgt elke week een andere les. Zo leer je alvast een aantal docenten kennen, ervaar je al een beetje wat je te wachten staat en raak je al wat gewend aan het schoolgebouw. Zo heb je een voorsprong als je écht op het Frits gaat beginnen.

De proeflessen duren van 14:00 - 15:15 uur. Als je je aanmeldt neem je deel aan beide woensdagmiddagen. 

Schrijf je in

Het aantal plaatsen voor de proeflessen is beperkt. De inschrijfdatum volgt begin schooljaar 2024/2025. Een week voor aanvang van de lessen ontvangen je ouders/verzorgers een bevestiging en informatie per mail.

Schrijf je in voor de proeflessen groep 8

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Frits junior lessen? Neem dan contact op met mevrouw Marly de Laat. 

35136
Coördinator werving & instroom groep 8 leerlingen
Marly de Laat

Rondleiding

Wil je samen met je ouders een individuele rondleiding? Afhankelijk van onze beschikbaarheid en de tijd van het schooljaar is dat ook een mogelijkheid. Neem daarvoor contact met ons op.

Vraag informatie aan over rondleidingen