Fiets2
Groep 7/8

Waarom het Frits Philips?

Je zit in groep 7 of 8 van de basisschool en dat is een speciale tijd. Een tijd waarin je een keuze moet gaan maken voor je middelbare school. Ben je er al uit? Of twijfel je nog? We helpen je graag, want op het Frits doen we het samen.

Vind je de middelbare school spannend, groot en onpersoonlijk? Niet als je voor het Frits kiest. In ons prachtige schoolgebouw aan de Avignonlaan voel je je snel thuis. Het gaat er gemoedelijk aan toe en de sfeer is top. We leggen je graag uit waarom het Frits bij je past.

Samen kom je verder

Op het Frits doen we het samen. Je staat er nooit alleen voor. Ons team staat voor je klaar om je te helpen. Ook als je ergens over wilt praten kun je altijd bij iemand terecht. Net als op de basisschool.

Leren voor het leven

Op het Frits leer je voor het leven. Niet alleen voor je diploma dus. Je combineert kennis, zelfkennis en vaardigheden, waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Een fijne omgeving

Onze school ligt in een fijne wijk en is prima bereikbaar met de fiets en de bus. Het gebouw is modern, licht, duurzaam, veilig en goed geventileerd.

Zijn wie je bent

Je kunt op het Frits gewoon zijn wie je bent. In een veilige omgeving ontmoet je een kleurrijke mengelmoes van leerlingen en medewerkers met een open mind, die elkaar respecteren.

Trap3

Tech5

Scheikunde2

Aula

Aan tafel 2

Gitaar

Buiten2

Over Meneer Frits

Meneer Frits (Frits Philips) werd geboren in 1905 en studeerde af aan de TU van Delft als werktuigbouwkundig ingenieur. Niet veel later vervulde hij een rol als onderdirecteur bij Philips en was hij lid van de directie. Meneer Frits werd uiteindelijk president van het grote elektronicaconcern. 

Zijn grote betrokkenheid bij PSV vormde de rode draad in het leven van meneer Frits. Hij is honderd jaar geworden en ontving tijdens zijn leven tal van onderscheidingen vanwege zijn inzet, ambitie en betrokkenheid op sociaal en sportief vlak. Meneer Frits is een voorbeeld voor ons allemaal. Inzet, ambitie en betrokkenheid staan ook op het Frits centraal!

Maak kennis met ons

We nodigen je van harte uit om langs te komen om kennis te maken. We organiseren daarvoor open dagen, informatieavonden en proeflessen. Benieuwd naar de mogelijkheden en data?

Ontdek de mogelijkheden en data

Download de brugklasfolder

Wil je meer weten over onze school? Download dan ook onze brugklasfolder of neem contact op met een brugklascoördinator.

Vragen?

Neem dan gerust contact op met één van onze wervingscoördinatoren. 

441
Coördinator werving & instroom groep 8 leerlingen
Lucien Concincion
35136
Coördinator werving & instroom groep 8 leerlingen
Marly de Laat
DIN2324
Leerlingcoördinator brugklas
Inge van Dinteren
36845 1
Coördinator werving & instroom groep 8 leerlingen
Tamara van Thiel