Robotica


Robotica gaat om de theoretische en praktische uitvoering van arbeidsprocessen door robots, met behulp van regeltechniek en sensoren. Robotica speelt een toenemende rol in automatisering van massaproductie van vaak veranderende series, bijvoorbeeld van automodellen. Een robot is een ietwat mensachtige machine die taken kan overnemen, waarvan men vroeger dacht dat die alleen door mensen konden worden verricht.FIRST Tech Challenge
De FIRST Tech Challenge (FTC®) is een van de drie robotcompetities van FIRST. In de FIRST Tech Challenge (FTC®) moeten teams (maximaal 15 teamleden) een robot ontwerpen, bouwen en programmeren die zowel bestuurd moet worden, maar ook autonoom moet kunnen bewegen. Klik hier voor meer informatie.
Raytheon Technologies presenteert dit seizoen Freight Frenzy! De League Meet vindt plaats op zaterdag 13 november bij ons op school. Klik hier voor alle informatie over dit evenement inclusief de aanmelding hiervoor en het programma van deze dag.
Voor informatie over het spel het programma van dit seizoen klik hier.

FIRST Lego League
De FIRST LEGO League (FLL®) is een wedstrijd die jongeren tussen de 9 en 15 jaar uitdaagt om de maatschappelijke rol van techniek en technologie te onderzoeken aan de hand van verschillende opdrachten. Klik hier voor meer informatie.

Magister
leerlingen/
ouders

Magister
medewerkers

Youtube

Office 365

Bijles systeem Frits Philips

Privacy

Zermelo