Robotica


Op zaterdag 9 en 23 november had het Frits Philips Robotics FTC-team twee Meet Leagues, dat zijn kwalificatiedagen om kans te maken mogen deel te nemen aan de FTC Championship 2020.
Het resultaat op 23 november was een gedeelde 2e plaats van League Meet 3!
Inmiddels zijn er al 5 League Meets geweest en staan we op FTC NL League Ranking de 15e plaats (van de 44 teams).
De beste 24 FTC-teams mogen deelnemen aan de FTC Championship op het Newmancollege te Breda.
Zaterdag 7 december nam het Frits Philips Robotics FLL Team deel aan de Regio Finale in  Eindhoven. Ons FLL team heeft weer TOP gepresteerd!
Robotprestatie:
1e ronde 95 punten.
2e ronde 110 punten.
3e ronde 205 punten
Had het team 20 punten meer gehad dan had het de halve finale mogen rijden... Maar niet getreurd! Het FLL team heeft de Projectprestatie Onderzoek Award  gewonnen! Deze prijs is een erkenning voor het team dat verschillende bronnen heeft gebruikt om een diepgaand en uitgebreid begrip te formuleren van het probleem dat ons FLL team heeft onderzocht ten behoeve van ons project ‘Our Imperial Palace’.
Zaterdag 4 januari waren we te gast bij Nidec in Sliedrecht. We hebben daar van de directeur een presentatie en een rondleiding gehad. Stijn, Stan, Kacper en Clarence volgen (bijna) iedere maandagavond bij Fontys Mechatronica lessen die nodig zijn voor het maken van de wedstrijdrobot van het FRC Force Fusion team van Max Bogers. We hebben samen met het Force Fusion FRC team de Kick-Off FRC  Inifinite Recharge in Amerika bekeken en samen een strategie bedacht voor het bouwen van de nieuwe FRC robot. In zes weken tijd wordt deze Robot gebouwd. De 3e week van maart 2020 zijn deze wedstrijden in Amerika.
Vanaf maandag 6 januari 2020 zitten we op de maandagavonden en de komende weekenden op de bouwlocatie High Tech Campus 6a bij bedrijf LUMO Labs (Onder parkeergarage P0).
Het FLL Frits Philips Robotics team wil graag kennis delen met u! Zij willen graag vertellen over ons project ‘Our Imperial Palace’, ons volledig biologisch afbreekbaar huis van de toekomst! Iedereen is van harte welkom op iedere donderdag 7e, 8e en 9e uur in lokaal 013 en 014 en natuurlijk op de Open Avond en Open Dag.
Wedstrijden:
Zaterdag 8 februari 2020 FTC Championship NL Newmancollege te Breda.
Zaterdag 21 maart 2020 OFF-Season FLL en FTC Sondervick te Veldhoven.

Magister
leerlingen/
ouders

Magister
medewerkers

Youtube

Office 365

Simulise
portfolio-
programma