Leerlingen en ouders


 

Magister 6 Magister App

Zermelo

 
In Magister 6 kunnen leerlingen en ouders terecht voor o.a: cijfers, registratie van afwezigheid en de ELO*, elektronische leeromgeving. Daarnaast verlopen o.a. de inschrijvingen voor de ouderavonden en herkansingen via Magister. 

* In de ELO plaatsen docenten opdrachten en zijn informatie en studiewijzers te raadplegen. Daarnaast kunnen de leerlingen via Magister berichten versturen binnen de school naar mentoren, docenten en/of leerlingen.
Klik hier voor: de handleiding met daarin uitleg over de verschillende onderdelen en veelgestelde vragen over Magister 6

De Zermelo app is een programma waarin leerlingen het toetsrooster, naast het gewone lesrooster, kunnen zien. Hier worden vakken, tijden en lokalen getoond. Klik hier voor de handleiding om de Zermelo app te activeren. 
Om in te loggen klik hier.
Office 365 Leerlingen van onze school krijgen een persoonlijk Office 365 account.
Zij kunnen hiermee o.a.: bestanden online opslaan via de Onedrive, samen met andere leerlingen aan bestanden werken en  e-mailberichten sturen naar personen van buiten de school
Klik hier voor de activeerinstructie
 
Qompas Methode voor profielkeuzebegeleiding klas 3 
 
Simulise Onze school maakt gebruik van dit online portfolioprogramma, waarin o.a. 21ste-eeuwse vaardigheden zichtbaar worden voor leerlingen en docenten.
Iedere leerling heeft een persoonlijk account waarin hij opdrachten kan uploaden, reflecties kan schrijven en waarin de docent de leerling van feedback kan voorzien.

Magister
leerlingen/
ouders

Magister
medewerkers

Youtube

Office 365

Simulise
portfolio-
programma

Privacy