Een kijkje nemen op het Frits Philips


BLIK OP FRITS
Van september tot aan de aanmeldingen zijn groepen 8 van harte welkom om op donderdagochtend een aantal lessen te volgen. Alle basisscholen krijgen hiervoor een uitnodiging.
Wil je graag met jouw klas een kijkje nemen op het Frits Philips? Vraag jouw groep 8-leerkracht of jullie klas zich heeft opgegeven. 
Voor meer informatie kunt u mailen naar mw. Annemiek Slob, slo@fritsphilips.eu

FRITS JUNIOR
Frits junior groep 8
Frits junior groep 8 vindt dit schooljaar plaats op 23 & 30 november 2022 van 14:00 uur tot 15:30 uur.
Wil jij alvast sfeer komen proeven op ’t Frits en een paar échte lessen volgen? Meld je dan aan voor Frits Junior groep 8! Op twee woensdagmiddagen voel je hoe het is om een brugklasser op het Frits Philips te zijn. Je volgt elke week een andere les. Zo leer je alvast een aantal docenten kennen, ervaar je al een beetje wat je te wachten staat op de middelbare school, raak je al wat gewend aan het schoolgebouw en heb je alvast een voorsprong als je écht op het Frits gaat beginnen.
Meld je via de volgende link aan voor Frits junior groep 8: : https://forms.office.com/r/SB2QD3XtFH (aanmelden kan tot 11 november 2022). Let op! Je meldt je aan voor beide datums. Een week voor aanvang van de lessen ontvangen ouder(s)/verzorger(s) een mail op het door hen ingevulde mailadres.

Frits junior groep 7
Frits junior groep 7 vindt dit schooljaar plaats op 12 april 2023 van 14:00 uur tot 15:30 uur. Hier proef je in één middag alvast de sfeer van het Frits! Meld je aan voor Frits junior groep 7 via de volgende link: https://forms.office.com/r/x90aGW5qGq (aanmelden kan tot 31 maart 2023). Een week voor aanvang van de lessen ontvangen ouder(s)/verzorger(s) een mail op het door hen ingevulde mailadres.
Tot op ‘t Frits! 

INFORMATIEAVOND MET MINILESSEN
Informatieavond met minilessen
Dinsdag 15 november 2022, 18:30-21:00 uur
De leerlingen volgen deze avond 3 minilesjes van vakken die ze zelf willen volgen. De ouder(s)/verzorger(s) kunnen een informatieronde bijwonen. Je hoeft je voor deze avond niet aan te melden.

Voor meer informatie kunt u mailen naar:
mw. Annemiek Slob: slo@fritsphilips.eu
mw. Marly de Laat: laa@fritsphilips.eu
mw. Inge van Dinteren: din@fritsphilips.eu

OPEN AVOND EN OPEN DAG
We hopen weer veel bezoekers te mogen ontvangen op onze Open Avond en Open Dag!
Groep 8 en 7 leerlingen zijn samen met hun ouders of andere belangstellenden van harte welkom op onze school op:

*        vrijdag 20 januari 2023:    18:00 uur-21:00 uur
*        zaterdag 21 januari 2023: 10:00 uur-13:00 uur

Wil jij sfeer komen proeven op het Frits, meer weten over de vakken die gegeven worden op school, wil je weten wat een mentor allemaal doet of ben je nieuwsgierig naar de verschillende keuzemogelijkheden op school? Dan zien we je graag bij de Open Dag.

KENNISMAKING NIEUWE BRUGKLASSERS
Voor alle leerlingen die zich bij het Frits Philips aanmelden voor de brugklas, wordt op woensdag 28 juni 2023 een kennismakingsmiddag gehouden. Je maakt dan kennis met je mentor en je klasgenoten en krijgt vast uitleg over wat je na de zomervakantie kunt verwachten.
Kennismakingsmiddag: 28 juni 2023,14.00 uur-16.00 uur

Magister
leerlingen/
ouders

Magister
medewerkers

Youtube

Office 365

Bijles systeem Frits Philips

Privacy