Een kijkje nemen op het Frits Philips


BLIK OP FRITS
Van september tot aan de aanmeldingen zijn groepen 8 van harte welkom om op donderdagochtend een aantal lessen te volgen. Alle basisscholen krijgen hiervoor een uitnodiging.
Wil je graag met jouw klas een kijkje nemen op het Frits Philips? Vraag jouw groep 8-leerkracht of jullie klas zich heeft opgegeven. 
Voor meer informatie kunt u mailen naar mw. Annemiek Slob, slo@fritsphilips.eu
FRITS JUNIOR
Zit je in groep 8 van de basisschool en wil je vast wat lessen volgen op het Frits Philips? Meld je dan aan voor Frits Junior groep 8 op 3 en 10 november, 1 en 8 december.
Je gaat dan leuke lessen volgen en maakt kennis met een aantal vakken die bij ons op school gegeven worden. Zo weet je al een beetje wat je te wachten staat in de brugklas en leer je vast enkele docenten kennen. De lessen zijn van 14.30-16.00 uur.
Aanmelden kan tot 25 oktober 2021 via deze link
Voor meer informatie kunt u mailen naar mw. Marly de Laat: laa@fritsphilips.eu
INFORMATIEAVOND MET MINILESSEN
Zit je in groep 8 en wil je na de basisschool naar het gymnasium, het vwo, de havo of de mavo? Dan ben je van harte welkom op onze informatieavond op dinsdag 16 november.  
Inschrijven voor deze avond is niet nodig, alle groep 8-leerlingen zijn van harte welkom! Vanaf 18.00 uur kan je in het atrium een keuze maken voor drie verschillende minilessen. Het programma start om 18.45 uur. De laatste les is rond 20.45 uur afgelopen. 
Graag hadden we ook je ouders willen verwelkomen, maar uit voorzorg kiezen we ervoor om geen grote groepen te ontvangen. Je kunt met de fiets naar onze school komen of je met de auto af laten zetten en op laten halen. We zullen zorgen voor een veilige Kiss and Ride-zone op onze parkeerplaats. Voor ouders die op school willen blijven wachten, wordt een wachtruimte gecreëerd. 
Voor groep 7-leerlingen worden later dit schooljaar activiteiten georganiseerd. 
Voor meer informatie kunt u mailen naar:
mw. Annemiek Slob: slo@fritsphilips.eu
mw. Marly de Laat: laa@fritsphilips.eu
mw. Inge van Dinteren: din@fritsphilips.eu
OPEN AVOND EN OPEN DAG
De data en tijden voor de Open avond en Open dag zijn:
vrijdag 21 januari 2022: 18.00 uur- 20.30 uur
zaterdag 22 januari 2022: 10.00 uur-13.00 uur
Je bent samen met je ouders of andere belangstellenden van harte welkom op onze school. Er is veel aandacht voor de vier talentrichtingen: (exacte) Wetenschap, Ondernemerschap, Cultuur en Sport, maar ook voor Robotica en High School Eindhoven. Daarnaast presenteren de vakken Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Klassieke Talen, geschiedenis, aardrijkskunde, economie, wiskunde, biologie, scheikunde, tekenen, muziek, drama, lichamelijke opvoeding, levensbeschouwing, natuur en techniek zich.  
Iedereen heeft talenten. Vaak weet je al waar je goed in bent en waar je belangstelling voor hebt, maar misschien ontdek je via ons programma ook nieuwe talenten. Wij weten zeker dat er iets voor jou bij zit!
Bekijk hier onze online open dag van het afgelopen jaar: opendagfritsphilips.nl
KENNISMAKING NIEUWE BRUGKLASSERS
Voor alle leerlingen die zich bij het Frits Philips aanmelden, wordt op woensdag 6 juli een kennismakingsmiddag gehouden. Je maakt dan kennis met je mentor en je klasgenoten en krijgt vast uitleg over wat je na de zomervakantie kunt verwachten.
Kennismakingsmiddag:  6 juli 14.00 uur- 16.00 uur

Magister
leerlingen/
ouders

Magister
medewerkers

Youtube

Office 365

Simulise
portfolio-
programma

Privacy