FP portretten HEY 6105
Onze school

Huiswerkbegeleiding en bijles

Kun jij wel wat extra begeleiding gebruiken bij het maken van je huiswerk? Op het Frits werken we daarvoor samen met Spectrum Brabant, een gerenommeerd huiswerkinstituut dat gespecialiseerd is in studiebegeleiding. En heb je moeite met een bepaald vak? In de regio Eindhoven zijn talloze organisaties actief die bijlessen aanbieden voor nagenoeg alle vakken op de middelbare school.

Trap3

Gratis bijles?!

Spectrum Brabant verzorgt in samenwerking met ASML gratis bijlessen voor alle leerlingen in de regio Brainport Eindhoven en omgeving. Voorwaarde is dat je écht gemotiveerd bent, openstaat voor extra digitale ondersteuning en dat je voor het vak waarin je bijles wilt volgen lager staat dan een 5,5.

De bijlessen starten vanaf na de herfstvakantie. 

Meer informatie over het gratis bijles-project van Spectrum Brabant en ASML en een formulier om je in te schrijven vind je hier:

Heb je vragen over Spectrum Brabant of de gratis bijles? Dan kun je contact opnemen met de manager onderwijs van Spectrum Brabant.

Regenboogvlag
Manager onderwijs
Silvia van Lier

Bijbaan als bijlesgever?

Zit je in het examenjaar of ben je afgestudeerd op het Frits? En zoek je een waardevolle, leerzame bijbaan? Dan zoeken wij jou! In samenwerking met TopTutors zoeken we tutors (bijlesgevers) die bijles willen geven aan onze leerlingen.

Een bijbaan als tutor betekent:

  • goed verdienen (€ 9 p/uur)
  • flexibel werken
  • je eigen kennis op peil houden
  • bijdragen aan de toekomst van een ander

Inschrijven kan via onderstaande button of stuur een mailtje naar Jill Bussemaker, ook als je nog vragen hebt.

Inschrijven als bijlesgever